Hur vi jobbar

Vi träffar alltid familjen för att göra en behovsanalys av vad alla vill ha. Tillsammans bestämmer vi hur just ert system med era önskemål ska se ut. Ofta är det en byggledare, arkitekt och elkonsult involverade i ett stort projekt. Vi är med från börja på byggmöten och har en ständig kontakt med alla involverade.

Vi köper själva in all teknik av Svenska generalagenter. Före installationen kopplar vi ihop allt för att testa och börja programmera. Det för att finna ev trasiga produkter och ha det mesta klart när vi gör slutmonteringen. Vi har egna montörer med lång erfarenhet.

Home Theater

Att kunna gå in i sin alldeles egna biograf är en otrolig känsla, när man stänget den tunga ljudisolerade dörren bakom sig och hör tystnaden i rummet, börjar förväntningen. Film eller spel, i båda fallen handlar det om upplevelse som ska ses och kännas i biorummet, men inte utanför.

Multiroom

Varför spela högt i ett rum så att det hörs till dom andra. Nu bygger vi in högtalare som knappt syns och man kan spela lågt i det rummet man vill utan att störa någon annan. När det sedan blir fest, då spelar man samma musik i alla zoner och förhöjer stämningen.

Ljusstyrning

Att tända en lampa är lätt, men har du 5st dimrar att tända och vrida på är det inte samma sak som att trycka på en knapp. Med Crestron ljussystem kommer du finna det enkelt att tända hela huset, eller varför inte släcka allt från din säng sida.

Kontrollsystem

Crestron gör allt. Vill du slå stänga av larmet, öka juset, höra inkomna meddelanden och starta tv samtidigt – inga problem!

Konsultation

Vill du ha hjälp med att tänka rätt och göra jobbet själv. Vi tänker och ritar dina ritningar.